ЗЛАТИБОР: Промотивна скијашка недеља до 20. јануара

0

Скијалишта Србије и ове сезоне организју промотивне периоде када ће одобравати попусте на ски карте. Током зиме су планирани попусти у оквиру Скијашке недеље и у оквиру Ски викенда.

Попуст за Скијашку недељу, од тродневне до седмодневне ски карте биће 10 посто, а термини су од 14. до 20. јануара и од 18. до 24. фебруара. Током Ски викенда одобравају се попусти од 20 посто, од дводневне до четвородневне ски карте, а термин су од 7. до 10. марта и од д 21. до 24. марта.

Ски центар „Торник“ налази се на надморској висини од 1.110 – 1.490м, 9 км од туристичког центра Златибор. Укупан капацитет скијалишта је око 5.400 скијаша на сат. Ски центар Торник опремљен је са шестоседном жичаром, капацитета 3.000 скијаша на сат, два ски лифта типа ”сидро”, укупног капацитета 2.400 скијаша на сат.

Четри стазе, Чигота, Торник, Рибница и Змајевац покривене су системом за вештачко оснежавање, тако да овај ски центар више не зависи од временских услова.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

1 комент на “ЗЛАТИБОР: Промотивна скијашка недеља до 20. јануара

  1. Vrana каже:

    A inače su karte za ski pas vikendom skuplje za 50 posto ovi imaju gori marketin od lidla,ideje maksija,disa i ostalih lažova naroda.

Коментари су затворени.