Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Зорана Михајловић је промотер странке у којој жене клече

0

Поводом увредљиве изјаве да су жене у Српском покрету Двери објекти, жене из Женске снаге Двери изјављују:

Ми, жене у Дверима, имамо довољно самопоштовања и самопоуздања, да можемо бити чланови искључиво партије која жене поштује, уважава и пружа им пуну подршку. Зато никада не бисмо могле да се учланимо у СНС. Жене у Дверима су запослене као професори на државним факултетима, гимназијама, лекари, пољопривредне предузетнице, уметнице, али се за разлику од Зоране Михајловић, не стиде ни да буду домаћице и рађају децу. Бити мајка та њу значи бити објекат за рађање, док је за Двери то узвишена и вишеструко значајна улога у породици, друштву, држави.

У више наврата смо се обраћале СНС-у са захтевом да под хитно престану да злоупотребљавају жене из својих редова и подмећу их као објекте, над којима је наводно извршено насиље од нас из Двери. Почев од Маје Пејчић, Маје Гојковић па до активисткиња СНС-а из околине Шапца, у Мајданпеку и широм Србије где се креће председник Двери Бошко Обрадовић, разговарајући са својим народом о реалним проблемима и остварљивим решењима, ове несрећне жене су злоупотребљаване од стране сопствене странке, натеране да инсценирају насиље које су наводно претрпеле. СНС понижава жене присиљавајући их да лажу да их је тукао Бошко Обрадовић.

Лепо је што СНС препознаје у Дверима и Бошку Обрадовићу истинску опозицију, породични покрет са јасном идејом за бољу Србију, али је недопустиво да само зато што сте нас препознали као реалну претњу, ширите лажи о нама, злоупотребљавајући и медије и сопствено чланство. Ни на један ТВ дуел не смете да изађете, ниједан судски процес на тему наводног насиља нисте покренули против Бошка ОБрадовића, не прихватате захтев Двери да се оформи анкетни одбор који би утврдио истину у вези са свим клеветама о нама.

Зорана Михајловић заборавља да је промотерка странке коју воде Братислав Гашић пред којим жене клече, Алексанадар Вучић који вређа мајке, странке у којој некажњено пролазе силеџије који у трамвају малтретирају девојчице, који прете чупањем гркљана и бетоснким ципелама, па чак и педофили, за случај да је неко заборавио високог функционера из Бора. Зорану није срамота да пет година говори о родној равноправности и обмањује жене да је некакав њихов заштитник, а за све то време није се удостојила да Народној скупштини достави нацрт закона. Истини за вољу, имала је један неуспели покушај пре четири године, повучен из процедуре, па нека то објасни својим гласачима ако са нама неће да разговара.

Ми од министарке и не очекујемо извињење, али очекујемо да се бави послом за који је плаћају грађани Србије, да оспособи Савски мост за саобраћај, да обезбеди елементарну безбедност на путевима, пружним прелазима, да престане да изиграва вилу Равијојлу и премешта брда и долине по Грделици, да напокон преузме одговорност за сав јавашлук у свом сектору. На њену изјаву да са нама нема шта да разговара, одговарамо јој исто као што је она одговорила СПС функционеру: „Разговараћеш, али у полицији и на суду“ , јер та времена неминовно долазе и зато су се напредњаци тако унервозили и острвили на Двери оволиким клеветама и увредама.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!