УНАКАЗИЛИ ПРИЛАЗ У ХРАМ: Накарадно СНС асфалтирање рупа и плоча због Путина ВИДЕО

24

Проблем попуцалих плоча око Храма није био само естетски, већ и безбедносни јер су се бројни Срби и страни туристи ту саплитали, падали и повређивали, па је могуће да им је Путинов тим за безбедност скренуо пажњу на овај проблем.

Величанствено здање какав је Храм Светог Саве на Врачару никако не заслужује прилаз и рупе заливене асфалтом, али будући да немају времена да је сада касно да пропале плоче замене новим, Весић и СНС компанија су се одлучили на тај потез пред долазак руског председника Владима Путина.

Свако ко је у последњих годину и по дана прошао преко овог платоа, зна да су плоче у ужасном стању, чак су се и одвојиле од подлоге. То је нарочито опасно по киши и снегу када су клизаве.

На снимку испод можете видети како је данас изгледала ова интервенција.

Ова интервенција ће, осим што се ради у последњи час, вероватно додатно отежати посао онима који једног дана буду заиста требали да поправе овај плато који је доста пропао.

24 коментара “УНАКАЗИЛИ ПРИЛАЗ У ХРАМ: Накарадно СНС асфалтирање рупа и плоча због Путина ВИДЕО

  1. Borivoje каже:

    Браћо коментатори сретна нова година и само једно питање: Кад сте задњи пут били на литургији и причешћу у храму св. Саве на Врачару или било где другде? Част изузецима а лицемери мрш у рупу срам вас било, од вашег моралисања и мрсомудисања може само пупак да заболи. Поправи себе и други око тебе ће се поправити. Чини па учи…иначе шибе од тастатуре.

Оставите одговор