Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ПОТКАЧИО И БИВШУ ПРЕМИЈЕРКУ ХРВАТСКЕ: Нисте били тако храбри и..

0

Глумац Сергеј Трифуновић ушао је у дуел са хрватском премијерком Јадранком Косор након што ју је практично испрозивао да није била баш храбра и гласна у осуди вређања Срба док је била на тој функцији.

Све је почело пошто се хрватска експремијерка осврнула на случај Ивана Ђакића, сина посланика ХДЗ у Сабору Јосипа Ђакића, који је честитао Божић фотографијом усташе који држи главу четника.

– Син председника Удружења хрватских ратних војних инвалида Домовинског рата РХ има на руци тетовирано нацистичко обележје. А чули смо како „није одгојен да мрзи“. Само да га се бојимо – написала је она на Твитеру, где је одреаговао Трифуновић:

– Пратим већ дуже време твитове госпође Косор. И све је на месту. Питам се само зашто нисте били тако оутспокен кад сте били званичник, госпођо?

Косорова му је узвратила да он слабо познаје шта је радила као председница Владе Хрватске, те да не мора да чита шта пише ако му се не свиђа:
– То што нисте добро пратили што сам радила и што ме добро не познајете, то је пак друга ствар. Твитерашки поздрав из Загреба.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!