Прочитај ми чланак

АЛЕКСАНДАР ИВАНОВИЋ Породица Ивановић ДОЛАЗИ 16. јануара на скуп поводом годишњице

0

Братанац Оливера Ивановића на друштвеној мрежи Твитер потврдио је да породица Ивановић долази 16. јануара на скуп поводом годишњице убиства.

Важно нам је да се не заборави и да се сазна ко је и због чега му је одузео живот, поручио је Александар Ивановић, председник ГО Београд Социјалдемократске странке.

Супруга Милена је претходних дана апеловала путем свих режимских медија да се не организује скуп 16. јануара поводом годишњице убиства Оливера Ивановића, да се не политизује убиство политичара Ивановића и да људи не долазе будући да је скуп у организацији протеста „један од пет милиона“.

Подсећамо, у суботу је породица Ивановић обележила годишњи помен Оливеру на Новом гробљу, коме су присуствовали и бројни политичари (Расим Љајић, Драган Ђилас, Борис Тадић, Борко Стефановић, Зоран Лутовац,  партијски и политички сарадници.

Најстарији од петоро Ивановићеве деце, Никола, том приликом је се захвалио свима који су дошли, као и онима који нису могли да дођу: „Знамо да сте уз нас, хвала вам“.

Друга супруга Милена, посетила је Оливеров гроб пре помена и са сином Богданом запалила свећу за покојног супруга.

У манастиру Високи Дечани, игуман Сава Јањић је одслужио годишњи помен покојном Ивановићу, због чега му је братанац Александар у име породице Ивановић упутио захвалност путем Твитера.