Прочитај ми чланак

БРАВО – СРБИ ЗА ПРИМЕР: Иркићи богатији за још једну девојчицу

0

Илија и Бранка пркосе свим правилима: Имају деветоро деце, приватни бизнис и доказ су да се све може кад се хоће.

Бранка и Илија Иркић (37), брачни пар из Ужица који је великом породицом одушевио Србију, добили су своје 9. дете и 5. ћерку.

Бранка и Илија су, иначе, успрешни приватници и власници објеката „Нови оков“ (Фото: Приватна архива)

Девојчица, којој срећни родитељи још нису одабрали име, родила се пре два дана, у породици у којој ће имати чак осморо старије браће и сестара, а то су Милица, Василије, Богдан, Анастасија, Никола, Ксенија, Лазар и Василија, стари од 15 до једне године.

– Срећни смо и поносни на нашу децу, а посебно на нашу малу и здраву девојку – рекла је Бранка за Телеграф.рс.

Подестимо, Бранка је прошле године одушевила многе када се сазнало да лепа жена са мужем подиже чак осморо деце.

(Фото: Приватна архива)

– Мој муж и ја нисмо планирали овај број, али смо се сваком неизмерно радовали. Моје трудноће су лагане, порођаји брзи, деца здрава! Како бих могла на све то окренути главу и рећи „Доста!“? Ја не могу, јер када погледам своју децу, ја сам срећна жена и, што је најважније, испуњена – рекла је тада Бранка.

Кад ју је Бог већ обдарио да може да има деце, занимање маме је најбоље што је могла да одабере, истакла је она. Деца су приоритет, свако је различито и изазов га је разумети и васпитати.

По њеном искуству, најтеже је имати једно дете, јер када их је више, та деца проводе време једни са другима. А муж и она благословени су и великом подршком коју им дају родитељи и њихови духовници.

– Ми смо сви блиски и свако даје свој допринос. Код нас се поштују старији, негује традиција, вера у Бога. Деца увек од некога могу добити смернице. Јако је битно имати отворено срце, а не предрасуде и критике. Код нас не постоји проблем, већ само ситуација која се може решити. Наша деца, на коју год страну да се окрену, имају некога са ким могу попричати, провести време. Сматрам да свако то има, само треба да погледа око себе – поручила је ова невероватна мама.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!