ДРАЖА ПЕТРОВИЋ: После Вучићевог златног доба неће остати ни камен на камену

2

Уредник листа "Данас" Драгољуб Дража Петровић изјавио је вечерас да после "златног доба" о коме говори председник Србије Александар Вучић долази камено.

„После Вучићевог ‘златног доба’ долази ‘камено’, пошто овде неће остати камен на камену, рачунајте на то“, рекао је у Крагујевцу на трибини листа Данас „Банкрот златног доба“.

Новинар „Данаса“ Раде Радовановић је рекао да је градјанима Србије одузета могућност да сазнају истину.

„Када људима неко одузме могућност да зна шта јесте, а шта није, шта је чињеница, а шта лаж, па тако не зна шта је уствари истина, онда са њим може да се ради шта хоће. Да добија његове гласове, да купује или отима његову душу и да влада како хоће да влада“, рекао је Радовановић.

Професор и председник опозиционе Шумадијске регије Саша Миленић рекао је да су у Србији пропагандни медији у функцији гушења јавности, а да без јавности нема градјанског друштва и његовог политичког организовања.

Он је оценио да би се ослободило друштво потребно је створити простор за дијалог и пробудити вољу за политичким иступањем и промишљањем перспективе.

Председник Самосталних синдиката града Крагујевца Југослав Ристић рекао је да као земља и народ доживљавамо најгоре тренутке у последњих 100 година.

„Градјанин Србије троши 20,9 процената од онога колико троши процечан градјанин Европске уније“, рекао је Ристић и додао да је у Србији „очај“ јер је пронаћи посао „немогућа мисија“.

Он је казао да страни инвеститори који су добили државне субвенције понижавају раднике и да их терају да раде за минималну зараду 12 сати дневно.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!