ОБРАДОВИЋ: Ако данас не будемо јахали заједно – сутра ћемо висити одвојено

0

На питање какав има осећај када шета са истакнутим представницима грађанске опције, лидер Двери је цитирао Џорџа Вашингтона

„Вучић може ванредне изборе да ’окачи мачку о реп’. Ионако влада сам, па нека иде сам и на изборе. Нема избора док се не ослободе медији, односно нема избора док нема демократских услова за њих. Како ћемо се за то изборити – уличним демонстрацијама, општом грађанском непослушношћу, бојкотом избора – заједнички ћемо донети одлуку као и до сада. Понављам – заједнички, јер је то тајна формула како је дошло до овог светла на крају тунела у коме живимо већ седам година под овом влашћу“, рекао је у интервјуу за Недељник Бошко Обрадовић, лидер Двери и један од челника Савеза за Србију.

Он је на питање како су успели да сломе отопр у Дверима за улазак у савез са Ђиласом и Јеремићем, рекао да се ништа није ломило преко колена.

„Већ смо спровели вишемесечну унутрашњу демократску процедуру кроз коју су се сви нивои покрета аргументовано изјашњавали и за улазак и против уласка Двери у Савез. На крају је убедљива већина била за улазак, јер је у Србији одавно ’ђаво однео шалу’, иако ставови мањине нису били неозбиљни. Многе је подједнако изненадио степен демократичности у Дверима и то да смо после тако жестоке интерне расправе остали јединствени. Трудимо се да изненадимо наше непријатеље када год то можемо.“

А на питање какав има осећај кад шета (на протестима) са истакнутим представницима грађанске опције, попут рецимо Горана Марковића, он је одговорио: „Што би рекао први амерички председник Џорџ Вашингтон: ’Ако данас не будемо јахали заједно – сутра ћемо висити одвојено’.“

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

54 коментара “ОБРАДОВИЋ: Ако данас не будемо јахали заједно – сутра ћемо висити одвојено

  1. Србин каже:

    Били сте заједно и 5. октобра. Онај криминалац ти је идол. Заклетву си прекршио, променио идеологију, одрекао српског национализма и русифилства те пристао да са оном шпијунком покрет преокренеш у странку и ставиш се у службу америчке амбасаде. Па частан и поштен са вама ни у Цркву не би хтео.

  2. Stevan-Vd каже:

    Ne razumem Boška , zašto bi on visio na terazijama zbog DOSOVACA ,žutih gownara i lopova. Pozovi Stamata i odvojite se od ovog šljama .

Коментари су затворени.