Прочитај ми чланак

БАРСЕЛОНА СВЕЛА СПИСАК, СРБИН ИЛИ ХРВАТ, доказивање па новац?

0

Клуб не жели да остане на цедилу током пролећа, план је логичан...

Барселона и даље размишља о куповини нападач. Мунир ће у Севиљу, изгледа да Љоренте није расположен да крај каријере проводи на клупи, Валверде нема много опција уместо Суареза.

Једна је јасно Меси као „лажна деветка“, друга Абел Руиз из филијале, али постоји страх да би током пролећа клуб могао да зажали ако сада не доведе нападача.

Списак постоји, мање више је познат, али изгледа да је сведен на два имена, саиграче из Ајнтрахта, Ребића и нашег Луку Јовића.

Хрват је четири године старији, дао је 12 голова ове сезоне, пет мање од Јовића који је класични нападач. Каталонски листови наводе да је Србин одлична опција, Барселона би га узела на позајмицу са откупом ове зиме, Ајнтрахт би пре тога исплатио екипи Бенфике 16 милиона евра, јер је Јовић и даље члан „Орлова“, али Немци неће пропустити шансу да зараде на његовим фантастичним партијама.

Остале варијанте нису извесне, Ђенова тражи 50 милиона за Пјонтека, Макси Гомез има исту толику клаузулу, Долберг није на менију, Барса преговара око Де Јонга, чини се да Ајакс неће продавати Данца.

Остале опције су Патрик Шик из Роме, на позајмицу, али Рома га неће продати, појавило се име Жан Кевин Аугустина, младог француског репрезентативца, Абидал се распитивао о играчу РБ Лајпцига који је каријеру почео у ПСЖ.

Стиче се утисак да Барса жели само Ребића или Јовића, да им пружи шансу у другом делу сезоне и откупи њихов уговор на крају.

Каталонци имају пет бодова предности над Атлетиком, десет над Реалом, смеши им се нова титула, али је Европа велики циљ и не желе да дођу у ситуацију да остану без нападача.

Имају још пар недеља да одлуче…

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!