ЗАДРАНИН ПРЕПРАВИО ГРАФИТ „УБИ СРБИНА“ У „ЉУБИ СРБИНА“ па „зарадио“ пријаву

5

На фасади зграде задарског вијећа мјесног одбора на Становима нетко је написао графит "уби Србина", а један је Задранин одлучио преправити графит тако да је додао слово "љ".

„Не трпим говор мржње и зато сам синоћ исправио графит. Пуно је липше гледати поруке љубави, него поруке мржње или како би то Задрани рекли – моса бављу“, написао је Задранин Јуре Зубчић почетком просинца поред фотографије ксенофобног графита који је поправио, пише Н1.

“Данас ће људи ићи туда на мису или на изборе. Здравије је читати поруке љубави“, написао је.

Данас је, пак, на свом Фацебоок профилу објавио да је због „исправљања“ графита против њега поднесена казнена пријава.

„Поднесена је казнена пријава против мене због уништавања туђе имовине због дописаног слова „Љ“ те сам данас поводом тога био на полицији на разговору. Признајем да сам дописао слово Љ, али не сматрам да сам уништио туђу имовину већ управо супротно, поправио сам је!

С друге стране, позивам јавно анонимног пријавитеља да ме пријави својим именом и презименом јер сам и ја дописао слово и стао иза тога именом и презименом. Занима ме да ли је исти анонимац поднио и казнену пријаву против непознатог починитеља чији сам графит исправио?

И вриједно је спомена да су полицијски дјелатници били врло професионални и љубазни“, написао је Зубчић на Facebooku.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!