Прочитај ми чланак

ИСЛАМИСТА НА ТРГУ ДРЖАО ГОВОР НЕМЦИМА: Узећемо вам земљу и ћерке!

0

Нетолеранција дела миграната према Европљанима и тековинама европских нација постаје све израженија.

Грађани Немачке нашли су се у чуду када је један мигрант са исламистичким ставовима одлучио да одржи говор Немцима о томе како ће изгледати њихова будућност под миграцијом. Додатно узнемирујући детаљ је позивање на формирање Исламске држава на нашем континенту, назива који је користила до сада највећа терористичка организација у свету.

„Бићете за пар година исламска држава, само користим своју слободу говора Алаху Акбар, такође ваше ћерке ће оженити муслимани. Имаће исламске учитеље и учиће арапски“ рекао је мигрант Немцима окупљеним на тргу.

Поред пропагирања идеје Исламске државе и узимања немачких ћерки за жене, мигрант је имао и поруку који ће бити резултат могућег отпора. „Ви ништа нећете моћи да урадите да то спречите. За пар генерација наш муслимански парламент ће доносити законе. Имаћете шеријат, он ће у овој земљи бити закон“ рекао је мигрант.

У току говора исламиста се попео на фонтану, а могу се видети и полицијска кола која су паркирана на тргу. Упркос ометању јавног реда и мира полицајци нису привели мигранта и допустили су му да држи провокативни говор.

Дрека на тргу је дуго трајала, а пролазницима су упућене поруке да ће бити покрштени на исламску религију. „Деца ће вам бити у браку са муслиманима. Сви ћете се преобратити на ислам и шеријат ће бити закон“ поручио је говорник.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!