Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВ КОНТРАМИТИНГ на дан Путинове посете, обични грађани не могу да га поздраве

0

Очекује се да ће у престоницу 17. јануара стићи 1.000 аутобуса са чланством напредњака из целе Србије, а како сазнајемо, већ су направљени спискови и чланови обавештени да морају да присуствују овом догађају. Пошто би русофили, родољуби и нестраначки кадрови аплаудирали Путину, а звиждали Вучићу, одлучено је да "обичан народ" нема приступ лидеру Русије.

Александар Вучић и Српска напредна странка одржаће својеврстан контрамитинг на дан посете Владимира Путина Београду.

Под изговорм да показују гостопримство председнику Русије, СНС ће окупити своје чланство испред Храма Светог Саве у намери да зада контраудар опозицији, која сваке суботе са десетинама хиљада грађана протестује у Београду. Ботови имају задатак да Вучићу тапшу јаче него Путину и скандирају одушевљено његово име, да би се створио утисак да га народ обожава.

Очекује се да у Београд 17. јануара стигне око 1.000 аутобуса са чланством напредњака из целе Србије, а како сазнајемо, већ се праве спискови и чланство обавештава да морају да присуствују овом догађају.

План је да се чланови СНС окупе на Тргу Републике, а затим крену у (ничим изазвану) шетњу до Храма Светог Саве. С друге стране, обичним грађанима, русофилима и родољубима неће бити дозвољено да поздраве председника Русије, јер би том приликом многи звиждали Вучићу.

Према појединим проценама, врх странке планира да 17. јануара испред Храма окупи 70.000 чланова Српске напредне странке.