ЈОВАНОВИЋ: “ Због људи као Зорана Михајловић неопходна је – лустрација“!

2

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је данас да би „доказаним прелетачима“, попут потпредседнице Владе Србије Зоране Михајловић, законом о лустрацији требало одузети „градјанску част“ и забранити даље бављење јавним послом.

„Изјава Зоране Михајловић да власт нема шта да разговара са опозицијом, пример је бешчашћа и директног негирања Устава и демократије. Знамо како се у модерној историји назива идеологија која тежи укидању политичких странака и дијалога кроз успостављање свевлашћа једне партије и једног водје“, рекао је Јовановић телевизији Наша.

Јовановић је оценио да Зорана Михајловић покушава да се неким поступцима наводно дистанцира од СНС-а, али је „по штети коју наноси и говору мржње“ она типичан представник актуелне власти.

„Зато јој се не сме дозволити нова промена дреса и она мора доћи под удар закона о лустрацији. Подсећам да је Зорана Михајловић већ била у власти после 2000. године и прелазила са функције на функцију и била високи функционер Г17 плус под чијом је влашћу обављено највише штетних приватизација“, рекао је Јовановић.

Он је додао да би у свакој нормалној земљи Зорана Михајловић морала због својих изјава одавно да поднесе оставку.

„Како због изјаве из 2016. године на Копаонику да ће Коридор 10 бити завршен до фебруара 2017. године, али још више због потписивања уговора за ‘Београд на води’, предлога да се укине 800 километара пруга у Србији, гушења нишког аеродрома и лагања у вези са његовим преузимањем, као и због погибије људи на необезбедјеном пружном прелазу у Доњем Медјурову“, навео је Јовановић, који је и заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Београда.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

2 коментара “ЈОВАНОВИЋ: “ Због људи као Зорана Михајловић неопходна је – лустрација“!

  1. perungromovnik каже:

    Каква калаштура, ову треба у фабрику сапуна и рециклирати!

  2. frf каже:

    Lustracijom do vlasti … e pa nece da moze …. :)
    Na izbore pa da vidimo koliko vredite … :)

Оставите одговор