Прочитај ми чланак

„ВУЧИЋЕВ ЧОВЕК“ Сергеј Трифуновић се извинио грађанима Крагујевца

0

Глумац Сергеј Трифуновић се путем друштвених мрежа извинио данас новинару Милану Шерифовићу и слободним грађанима Крагујевца који су организовали протест у суботу јер је, како је навео, „поверовао у ‘буву’ коју су бациле (четворо) Шерифовићевих ‘колега’ да он заправо ради на ‘Вучићевој телевизији'“.

Трифуновић је написао и „Меа Цулпа (моја кривица). Идемо Крагујевац“.

Грађани су на то данас реаговали бројним коментарима у којима су тражили да Трифуновић каже имена тих четворо новинара који су му јавили да је организатор протеста у Крагујевцу „Вучићев човек“.

Грађани су такође на друштвеној мрежи Фејсбук реаговали и на поједине најаве да би на новом протесту у суботу требало да буде спаљено неколико примерака једног „ненародног“ листа, оцењујући ту идеју као лошу и изразили уверење да се од тога, ипак, одустало.

Крагујевачки новинар Мирослав Милетић је данас по подне објавио на Фејсбуку да му је један од чланова организационог одбора протеста у Крагујевцу Милан Шерифовић потврдио да ће други протест бити одржан у суботу у 18 часова код Робне куће уз шетњу до Ђачког трга у Крагујевцу.

Речено му је такође да неће бити спаљивања новина и да ће бити говорника чија ће имена ће бити саопштена дан-два пре протеста.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!