Прочитај ми чланак

МИХАЈЛОВИЋЕВА: Опозиција протестом показала да не сме на изборе!

0

Чланица Председништва СНС, Зорана Михајловић оценила је данас да нико као грађански протести нису потпуно разоткрили смисао и суштину странака српске опозиције и на "потпуну кризу идентитета Савеза за Србију".

– Показали су да Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали нити имају било какву идеју, нити знају шта хоће, нити смеју да изађу на изборе и, на крају, нити их грађани који протестују подржавају, већ се јавно дистанцирају од њих. Потпуна криза идентитета Савеза за Србију – изјавила је Михајловићева.

Она додаје да једино што опозиционе странке знају јесте да су против свега у Србији и да мрзе председника Србије Александра Вучића, наводи се у саопштењу.

– Са онима који су упропастили Србију, који су опљачкали фабрике и људе избацивали на улицу, са онима који нису били способни да изграде километар ауто-пута или обнове пругу, са онима који немају ниједан једини предлог сем мржње и којима је једини циљ гола власт, с њима немамо шта да разговарамо. Али, и председник Александар Вучић и Влада Србије и ја увек смо спремни да разговарамо са грађанима и да урадимо све да бисмо поправили ствари које грађане погађају. Јер наш главни посао и јеста да сваког дана поправљамо Србију – каже Михајловићева.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!