Прочитај ми чланак

ЂИЛАС: Зашто би било ко причао са премијерком када се она ни за шта не пита?

0

Један од оснивача Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас оценио је да тврдње министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић, која је навела да са опозицијом нема о чему да се разговара "показује степен диктатуре у којој живимо".

Он је у писаној изјави навео да њена понуда да неко од грађана разговара са премијерком Аном Брнабић или са њом „представља увреду за грађане“, као и да се Михајловић данас огласила „низом увреда на рачун лидера опозиције како би доказала своју лојалност“.

„Очигледно да се Зорана Михајловић препознала у речима (председника Србије) Александра Вучића да појединци у Српској напредној странци (СНС) праве контакте са опозицијом, па се брже боље огласила низом увреда… „, рекао је Ђилас и упитао „зашто би било ко ко не мора, разговарао са премијерком и вицепремијерком (Михајловић) које се ни за шта заиста не питају?“

Он је казао да поред покушаја Зоране Михајловић да покаже да је другачија, нико из опозиције у то не верује, због чега за њу, како је навео „и поред више пута изнетих жеља“, као ни за остале чланове СНС-а „неће постојати могућност промене дреса који су носили претходних година“.

„Без обзира што је смењена са места потпредседнице СНС-а и што је нико из СНС-а не брани кад је радикали нападају, она својим незнањем, непримереним речима које користи, као и целокупном појавом, јасно показује да припада режиму који је на власти“, оценио је Ђилас.

Он је такође додао и да ће министарка Михајловић остати упамћена по томе што је потписала, како у СзС-у наводе „један од најштетнијих уговора по државу Србију, за Београд на води“.

„Због овог уговора ће сви који су у његовом прихватању учествовали, посебно они који су га потписали, одговарати пред надлежним органима“, навео је Ђилас.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!