Прочитај ми чланак

КОД ЈАРИЊА изгорео аутомобил београдских новинара у повратку из Косовске Митровице

0

У саопштењу се наводи да је екипа "Времена" боравила у Косовској Митровици због интервјуа са Татјаном Лазаревић, уредницом портала КосСев. Претходног дана, додаје се, кола су била паркирана на хотелском паркингу.

Аутомобил којим се екипа „Времена“ враћала из Косовске Митровице запалио се и изгорео пред административним прелазом Јариње.

То је саопштио Колегијум тог београдског недељника, који очекује брзу истрагу да би се, како наводе, отклонила свака сумња о узроцима пожара.

Како се додаје, у вечерњим часовима 4. јанура запалио се аутомобил у коме се налазила трочлана екипа „Времена“ и колега из франкофоног портала „Le Courrier des Balkans“.

„Кола су букнула изненада, а све четворо колега безбедно је напустило возило. Аутомобил је потпуно уништен“, наведено је.

У саопштењу се наводи да је екипа „Времена“ боравила у Косовској Митровици због интервјуа са Татјаном Лазаревић, уредницом портала КосСев. Претходног дана, додаје се, кола су била паркирана на хотелском паркингу.

Кад је ватра избила, интервенисали су ватрогасци, полиција из Лепосавића узела је изјаве чланова екипе, а обављен је и прелиминарни увиђај.