Прочитај ми чланак

ЂИЛАС: Нисам за то да улица пресуђује

0

Нисам за то да улица пресуђује, свака власт се промени, промениће се и ова, нико није владао довека, изјавио је један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђилас.

„Бићу први човек који ће спречавати ту врсту реваншизма и насиља на тај начин. Него да држава одради тај посао“, поручио је Ђилас у емисији „Уз јутарњу кафу“ на телевизији Наша ТВ.

Он је оценио да не би требало сутра, кад се промени власт, да имамо нове Пинкове који ће „да нас хвале“ и нове Информере да пишу о политичким противницима.

Морамо да ресетујемо тај систем, то мора да престане, изјавио је Ђилас.

„Ја ћу се залагати да неке телевизије не могу да имају више националних фреквенција. То је као да вам неко да рудник да копате, држава вам да концесију, тако вам да и за ово“, рекао је Ђилас.

Додао је да не верује у освету.

„Још је Патријарх Павле говорио, кад неком хоћеш да се осветиш, ископај још једну раку, за себе“, цитирао је Ђилас.

„Ја верујем да држава треба да одради свој посао, да тужилаштво треба да одради свој посао, да они људи који су грешни или су незаконито ставили друге у затвор, они треба да сад тамо заврше“, преноси ТВ Наша речи Ђиласа.

Према његовом мишљењу, телевизије не треба да суде и не треба да имају националне фреквенције, већ да им се одузме.

„Сматрам да неки Коперникус, који вашим и мојим парама купи Прву ТВ и О2, ваљда је нормалан ток да се види ко је ту све учествовао“, изјавио је Ђилас.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!