Прочитај ми чланак

ГЕНИЈАЛНО Погледајте шта је Лане Гутовић рекао о протестима – ИЗБАЧЕНИ ДЕО ЕМИСИЈЕ

0

Новогодишња емисија "24 минута са Зораном Кесићем" емитована је пре два дана, али не престаје да диже буку - посебно оним деловима које гледаоци нису могли да виде на ТВ-у.

Екипа емисије је јуче на Твитеру објавила делове који су исечени и нису стали у финалну епизоду због, како кажу, минутаже. Наиме, договорено је да празнична епизода траје 60 минута, а они су снимили 85 минута материјала. Нажалост, управо у оних одбачених 25 минута се нашао вероватно најбољи део са Ланетом Гутовићем.

Познати глумац је био један од аналитичара које је Кесић угостио у „Златној шољи“, а будући да Лане није само познат као сјајна глумац, већ и као човек који се не боји да искритикује оно што не ваља – и то чини на генијалан начин – у старту је било јасно да ће његово виђење 2018. године бити више него забавно. И тако је и било, али баш оних најбољих минут и по није успело да стане у емисију. Срећом, клип је објављен на мрежама.

Кесић је питао Гутовића шта га је у 2018. години највише освојило „неким ужасом, језивошћу и стравом“, на шта је глумац имао спреман одговор.

„Па, ове демонстрације, а сад ћу да вам кажем и због чега. Ја сам риболовац и знам како се лове црви којима се пеца. То је неки црв који је дугачак метар и по или два, не могу тако прецизно да измерим то као што умеју ови… Тај црв се лови на следећи начин: он је у некој рупи и он се намами да изађе само једним делом. Онда се затегне та омча око његовог врата, а црв то осети и побегне доле у рупу, а рибловац га лагано излачи, систематично док га не извуче целог. Ове демонстрације су намакле омчу овом систему размишљања и они су побегли доле. Уколико буду упорни, цео црв ће изаћи“, поручио је Гутовић на одушевљење публике.