Прочитај ми чланак

НАЈБОЉИ ПРОВОД ЗА НАЈЛУЂУ НОЋ: Новогодишњи концерти на Краљевом тргу

0

Зимска сезона је на прагу а представници туристичке привреде Златибора су већ осмислили главнину програма и дешавања које ће понудити туристима који одлуче да празнике, одморе и распуст проведу на туристичкој дестинацији која спада међу најпосећеније у Србији.

Као и сваке године одржаће се концерти  који се већ традиционално изводе на Краљевом тргу за новогодишње празнике, а списак имена која гостују на Златибору је звучнији него икада пре. Наиме, 29. децембра у СТЦ „Wai-Tai“ у оквиру интернационалне турнеје “Хотел Национал” биће одржан концерт Дина Мерлина.

Као један од последњих концерата актуелне турнеје једног од најпознатијих уметника у региону, од овог концерта публика у Србији а и шире има велика очекивања.

Новогодишњи програм на Златибору наставља се на  Краљевом тргу, 30. децембра када ће гостовати  „Неверне бебе“, а највећи спектакл очекује се 31. децембра када  ће нас у Нову годину увести Драгана Мирковић.

За новогодишњу ноћ Општина Чајетина и Туристичка организација “Златибор” припремиле су као и увек богат програм. Вече ће почети представом за најмлађе посетиоце, затим  ће од 21.00 као предгрупа наступити Снежана Качар и Империум бенд, а од  22.00 очекује се почетак концерта главне звезде вечери Драгане Мирковић. 

Прве минуте нове 2019. године посетиоци ће традиционало дочекати уз трубаче и ватромет који ће бити приређен на Краљевом тргу.

Долазак једне од највећих фолк звезди сигурно ће привући велики број људи и пресудити да њихова дестинација за новогодишње празнике буде управо Златибор и да као и претходних година дочек на Краљевом тргу буде један од најпосећенијих у Србији.

Поред дочека на отвореном хотелијери и ресторани су припремили веома богату понуду па све који буду боравили на “златној планини” у новогодишњој ноћи очекује одличан провод.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!