Прочитај ми чланак

ТРИФУНОВИЋ: Вучић ми је чинио неке услуге, залагаћу се да има фер суђење

0

Мени је Александар Вучић пар пута учинио неке услуге у животу и ја сам му то људски дужан, а сутра га нећу крити код себе, то је сигурно, али ћу се залагати да има фер суђење, рекао је за новогодишњи број недељника НИН глумац Сергеј Трифуновић, који додаје да не жели да живи у држави у којој му саслушавају комшије.

Свака власт има своје комбинације, али ствар је да у једном тренутку та власт почиње да утиче на здраву памет. То је страховлада, апсолутна контрола, казао је Трифуновић.

„Нећу да ми долазе ликови, звоне на врата и питају је ли то овај човек? Када смо увели НКВД (Народни комесаријат унутрашњих послова)? Ако већ имаш апсолутну већину, што не пустиш људе да причају, чему страх? Контролишеш све медије, сад хоћеш и појединце“, упитао је Трифуновић.

Он додаје да градом кружи незванично прича да је власт у „покојној Дијагонали“ прославила своју прву милијарду пре неколико месеци.

„Нисам могао да смислим ништа боље за Мају Гојковић кад сам рекао фукса, јер сваки пут када посланик опозиционе странке предложи хумани закон који се тиче вршњачког насиља, Алексин закон, Зојин закон, Тијанин закон, Мариника Тепић се поломи да дође до речи“, рекао је Трифуновић.

„Направио си сто фонтана, али ниси кардиоваскуларну клинику. Правиш јарбол. Е, зато је Вучић у једној ствари потпуно у праву, то су комплетни идиоти. Ту се једино слажемо. Проблем је, сине, што су то твоји идиоти“, рекао је Трифуновић.

Трифуновић додаје и да је потпуно бесмислено њега пратити, указујући да је то трошење ресурса „тужне милиције која је, такође, унижена“.

Мислиш да они воле што им је Стефановић министар, упитао је он.

„Говорећи о протестима на београдским улицама, Стефановић је рекао да су сви потценили народ. И позиција и опозиција и сам народ је себе потценио. Изгледа да је само неко требало да устане први“, закључио је Трифуновић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!