Прочитај ми чланак

НЕНАД ЈЕЗДИЋ О ПОРОДИЦИ: Кад смо правили дете имали смо само један тањир и виљушку

0

Глумац Ненад Јездић тренутно бриљира у серији "Корени" где глуми слугу Тола Дачића који уме да буде прек са својом супругом. Наравно, то је само улога, у стварном животу све је другачије.

Када сам рекао „да“, да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли: „Сад дај све од себе да ово твоје ‘да’ никада не буде укаљано“. Бити витез, бити чојствен, све жене поред себе држим као мало воде на длану… То је нешто чиме се ја водим“, објаснио је Ненад Јездић у једном интервјуу.

YouTube

И заиста, његов покретач је његова породица, супруга и четворо деце са којима живи на селу. Ипак, његова супруга Сара Јездић не воли да се експонира у јавности, а Ненад је једном приликом открио и због чега.

– Она не воли да је спомињем ни по статусу који ужива у нашој брачној заједници, а камоли име да јој изговорим. Она је у овој причи ја, а ја сам она. То је суштина брачног живота – испричао је Ненад Јездић једном приликом.

Од села и пољопривреде лепо живи, али, како је причао у ранијим интервјуима, није увек било тако.

– Кад смо моја супруга и ја прво дете стварали, кад смо се венчали и почињали породични живот, ми смо имали један тањир и једну виљушку. Она виљушку, а ја тањире… или обрнуто, свеједно. Поента је да смо ми то све желели и да смо веровали у то. Треба веровати. Љубав не можеш да осетиш ако не верујеш. А битно је да то осетиш, јер сва задовољства долазе из испуњености човека љубављу за свог ближњег и из оне љубави коју добија од свог ближњег. Људи су ужасно постали склони само уживању. Посебно млади људи. То је оно што каже – лези лебе да те једем. Не може. Не иде, не бива. Мора се радити и стварати – испричао је Ненад Јездић у једном интервјуу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!