Прочитај ми чланак

НОРВЕШКА ПОЛИЦИЈА: Немамо контролу над делом Осла, мигранти силују и даве жене

0

Полиција у Норвешкој каже да је изгубила потпуно контролу над градом Осло због чињенице да су радикални исламисти преузели подручје.

Према полицији, Грøнланд, четврт у граду Ослу, доживљава „апокалиптичне нивое насиља и безакоња.”

Четврт Грøнланд у граду Ослу изгледа као Карацхи, Басра и Могадисхуу све у једном. Људи продају дрогу отворено покрај постаје подземне железнице, насиље је попримило ниво епидемије, а полиција углавном одустаје од провођења закона. То више није Норвешка или Еуропа, осим по стандарду живота.

Полиција је немоћна. Пре пет година, Афтенпостен, про-исламске највеће новине у Ослу, изјавиле су да у том месту постоји шеријатска зона, а гаy парови се нападају и терају са тих подручја. „Имигрант Фатима Тетоуани каже да је четврт Грøнланд више муслиманска него у Мароку.”

Жене су силоване током ноћи у Ослу, а мушкарци пљачкају више него икад.

Стурла Нøствик (36) није сумњала у било какву опасност када је од пљачкаша добила ударац пиштољем по челу. То је био почетак педесет минута пакла као таоца.

У само последњих десет година више од 4.000 људи је било опљачкано у центру града и на подручју полицијске станице Грøнланд [имигрантски гето].

Већина пљачкаша и силоватеља су млади људи. Стурла Нøствик је била жртва пљачке број 351. у Грøнланду ове године, у истом раздобљу у којем је око педесет силовања забележено у Ослу. Пљачкаши играју на страх и насиље.

Полицајка из Осла шета и објашњава сцену силовања и имигрантски хорор који већ терорише грађане десет година

Ми смо били на у источном Ослу. Један од шефова полицијске управе говорио нам је о ономе што се овде догодило на дочеку Нове године 2006., пре десет година, када је жена била подвргнута тешком сексуалном злостављању.

Полицијски службеник објашњава:

Оно што знамо је да је млада жена у доби од 20 ходала од тамо до овде, лепо одевена, и била снимљена од стране надзорних камера. Она је ишла у смеру Бопелла. Реч је о 4:00 сата ујутро. Тада долази човек којег можемо виђети на надзорним камерама.

Човек ју хвата трчећи и покушава ступити у контакт с њом. Она одбија. Човек баца жену на под и почиње ју давити те јој говори да она мора да има сексуалне односе с њим, иначе она ће умрети.

Полиција у Ослу су прошла кроз сва пријављена силовања где жртва није знала силоватеља. Они су дали јасну перцепцију о томе тко стоји иза овакве врсте силовања.

Силоватељи су младићи из других земаља, често тражитељи азила. Они долазе често из трауматизираних земаља или земаља са различитим погледом на жене него овде у Норвешкој.

Погледајте остатак интарвјуа са полицајком.

ВИДЕО: Полиција каже да су сва силовања у Ослу на отвореном починили имигранти:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!