Прочитај ми чланак

СНП „НАШИ“: У договору Вучића и шиптарских терориста формирана је војска “Косова”

0

СНП “Наши” саопштава да је већ месецима најављивао у ком правцу ће ићи издаја Косова и Метохије од стране Александра Вучића и да се данас потврдило да су говорили истина.

– У договору Александра Вучића и шиптарских терориста формирана је војска “Косова”. То је део стратегије за подизање тензија на Косову и Метохији и како би Вучићева издаја била представљена као једино решење да не дође до новог рата. У том циљу читава пропагандна машинерија Александра Вучића грађане засипа лажима и најављује ратове и сукоб на Косову. До сукоба на Косову може доћи само по договору између Вучића и шиптарских терориста који су на челу лажне државе – саопштио је овај покрет.

Они наводе да је Вучићу потребан сукоб са Шиптарима да би српска јавност попоустила његовим плановима о признању КиМ.

– СНП “Наши” месецима упозоравају јавност да је Вучићу потребан сукоб како би издају представио у јавности као своју победи и да је извукао што се извући може. У реалности ради се о безочној издаји и Александар Вучић нема ближих сарадника од шиптарских терориста на Косову са којима спроводи све своје акције. Оно што је такође битно је да ће у овом моменту сви који су против диктатора бити представљани као неко ко ради за шиптаре, а Вучић као наш велики бранитељ и патриота – саопштио је СНП “Наши”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!