Прочитај ми чланак

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БиХ: Мушкарац убио своје троје деце,а потом извршио самоубиствo

0

Како незванично сазнају босанскохерцеговачки медији, за сада неименовани мушкарац убио је троје малолетне деце, а потом починио самоубиство

Незапамћена трагедија догодила се синоћ у Бихаћу када је 37-годишњак убио троје своје деце, а потом извршио самоубиство…

У МУП Унско-санског кантона ”Новостима” је потврђено да је полиција око 17 часова добила дојаву да је мушкарац у насељу Мали Луг убио своју децу.

– Доласком на лице места полицијски службеници су у кући затекли четири тела, међу којима троје деце. Прве информације указују да се ради о убиству троје деце, а мушкарац је извршио самоубиство. Увиђај је у току и више информација биће познато по његовом завршетку – наводе у МУП УСК.

Незванично сазнајемо да је полицији све дојавио ујак убијене деце, иначе припадник МУП, који је ушао у кућу и затекао стравичан призор.

Према непотврђеним информацијама отац је децу заклао, да би се потом обесио. Наводни мотив овог монструозног злочина је то што је 37-годишњака пре 20-так дана оставила супруга. Он је супрузи наводно и претио да ће убити децу уколико га остави, али те претње нико није схватао озбиљно.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!