Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – НЕНАД КУЛАЧИН: Вучић је шљам жуте банде окупио око себе

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је новинар и уредник ТВ емисије „Добар, лош и зао”, Ненад Кулачин . Тема емисије је била српско новинарство и медији данас.

У емисији се говорило и о томе колико су новинари поштовани и значајни данас и поделама међу њима (00:01:00), о односу режима према медијима и режимским политичарима (00:11:30), о прелетачима у СНС, жутој банди у СНС и Вучићевим лажима (00:15:00), о новинарским питањима постављеним политичарима (00:21:00), о силаску са власти Александра Вучића и шта ће се десити у медијима након рушења СНС-СПС режима (00:27:00), о раду у државној служби и могућности да се деси народна побуна у Србији (00:45:00), као и о патриотизму, грађанским вредностима и социјалној правди (00:57:00), односно о томе да ли може народ Србије сам, а не странци, да успостави власт у нашој држави (01:04:00)

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!