Прочитај ми чланак

ДРАМАТИЧНО САОПШТЕЊЕ ДВЕРИ: У току је највећи удар на…

0

Читава Вучићева машинерија је укључена у до сад најобухватнији напад на Двери, тврде из ове странке.

Двери наводе да је окидач за нови напад режима било то што је председник Двери, Бошко Обрадовић добио медијску пажњу и позитивне реакције људи због облачења жутог прслука у Скупштини и позивања на протест.

– Како су Двери и Савез за Србију најозбиљнији опоненти владајућем режиму из страха од нашег раста и пробијања медијског мрака, из страха од заједничких акција опозиције и из страха од успеха грађанског протеста против насиља, власт је предузела радикалне мере – упрегли су комплетну медијску машинерију и покренули све „спаваче“ сараднике, који им помажу зарад ослобађања од одговорности за дела за која се терете, како би уништили Српски покрет Двери – саопштавају Двери.

Они посебно указују на оптужбе на рачун Обрадовића које су јуче ширене путем режимских медија.

– Никако другачије не можемо да видимо ову хајку на Двери и Бошка Обрадовића лично. Жена која је променила 4 странке и нигде није имала успеха и која је Дверима пре две године украла мандат, сада износи неистине о претњама. Још једном питамо зашто то није урадила пре две године или пре годину дана? Зашто баш сада, дан пред протест против насиља? Посебно нам је жао што ни наш дојучерашњи члан Србољуб Мицкић, није успео да се одупре понуди власти: нема пријава против тебе, али мораш да лажеш против Двери. После одређених пријава против њега, за које је нама тврдио да су неосноване, очигледно се нагодио за брисање истих у замену за блаћење Двери и Бошка Обрадовића. Да поновимо још једном – у току је највећи удар на Двери до сада, али верујемо да ће Двери и ово издржати, као и све ударе власти до сада и да ћемо заједно са грађанима на данашњем протесту успешно рећи не насиљу у друштву – саопштавају Двери.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!