Прочитај ми чланак

И НИКОМ НИШТА У ЗЕМЉИ СРБИЈИ Заменик градоначелника Бора у вези са девојчицом!

0

Заменик градоначелника Бора (60) поднео је и оставку након што су освануле фотографије на којима љуби и пипка малолетницу, готово девојчицу. С обзиром на њене године, у уређеној земљи ово се сматра кривичним делом и кажњава затвором, а у земљи Србији ће овај режимски "предатор" вероватно аванзовати на боље плаћено радно место.

Грађани су згрожени фотографијама на друштвеним мрежама, на којима се старац Бранко Перић (60) дегутантно љуби и пипка са девојчицом (15) у Дому културе Слатина. Још се не зна да ли дете похађа осми разред основне школе или први средње?

Перић је такође запослен и на Институту за рударство и металургију, а има још неколико функција и плата (о трошку грађана Србије). Ожењен је, отац је женског детета.

По хитном поступку, односно наређењу „поштених СНС-оваца“, времешни Перић је поднео оставку на високу функцију.

-Поднео је оставку 4. децембра, навео је здравствене разлоге. Не улазим у нечију приватност, свако одговара за своје поступке – прокоментарисао је за ТВ Прва градоначленик Бора Александар Милекић.

С обзиром на досадашњу праксу, овај чин ће највероватније бити „санкционисан“ згражавањем јавности и аванзовањем Перића на мање уочљиво радно место у државној установи, док би у земљи која поштује законе Тужилаштво моментално реаговало кривичном пријавом, а странка саопштењем јавности у извињавајућем тону, наравно и искључењем господина из партије, укидањем свих привилегија (јер сигурно није САМО заменик градоначелника и запослен на Институту, већ и члан Управних и Надзорних одбора, саветник и слично).