Прочитај ми чланак

ПРОЦУРЕО ДОКАЗ: Тони Блер дефинитивно ангажован од стране Вучића

0

„Велики пријатељ“ Александра Вучића и човек који је био премијер Уједињеног Краљевства за време бомбардовања Србије, дефинитивно је и даље плаћен од стране Републике Србије.

Подсетимо, председник Народне Странке, Вук Јеремић, тврдио је да Влада Србије и Александар Вучић плаћају Тонија Блера да по свету лобира за „разграничење“, односно за признање независности Космета, што газда напредњака никада није демантовао, а сада је процурео и доказ зашто.

Јеремић је поново на свом твитер профилу раскринкао издајничке потезе актуелне власти и поставио линк до званичне wеб странице Блеровог института који је расписао конкурс за два нова радна места у БЕОГРАДУ:

1) Саветник за високо-приоритетне пројекте Владе

2) Саветник за комуникације високих званичника.

Да ли ће званични Београд реаговати на ову поруку и можда још занимљивије питање, да ли ће неко од медија са националном фреквенцијом сматрати ову вест довољно занимљивом да у госте позове председника Народне Странке, видећемо, мада нажалост одговор се сам намеће.

У сваком случају оно што је дефинитивно тачно то је да је Тони Блер плаћен од стране Републике Србије, а за које тачно услуге, то можемо само да нагађамо.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!