Прочитај ми чланак

СРАМОТА – ЈУТЈУБ БЛОКИРАО СРПСКОГ ПРОФЕСОРА због протеста испред Скупштине Србије

0

Само зато што је народ у Србији и Србе у дијаспори позвао на данашњи протест у 16 часова испред Скупштине Србије, професор Београдског универзитета и доктор историјских наука Милош Ковић, цензурисан је од стране Јутјуба!

На тај начин се и ова друштвена мрежа придружила медијској цензури, коју у Србији спроводи актуелни режим СНС-СПС, на челу са Александром Вучићем и Ивицом Дачићем. 

Наиме, гостујући у емисији „Интервју” медијске куће „Центар”, коју води и уређује главни и одговорни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић, професор Ковић је позвао гледаоце да дођу на патриотски скуп,  на коме ће и он говорити, а који се одржава као подршка ставовима Сабора Српске Православне Цркве о Косову и Метохији, уз опомену српским властима  да је Србија јединствена и  да је недопустиво, под било којим условима, давање столице шиптарским окупаторима из Приштине, односно чланство у УН.

Овај скуп, као и претходни Видовдански протест испред Скупштине Србије, када се 28. јуна упркос јакој киши окупило око 5.000 родољуба из свих српских крајева,  организују Народна иницајатива „Нема предаје Косова и Метохије”, са ратним ветеранима и неколико родољубивих удружења и покрета који се боре за породичне вредности, предвођени др Јованом Стојковић.

Др Милош Ковић је, као што се може видети у видео клипу горе, позвао на данашњи протест кроз академску форму у пристојном и мирном тону, а током интервјуа српски научник ни у једном тренутку није користио непримерене речи, није се повишеним тоном обраћао водитељу и гледаоцима, нити је оштрим и грубим речима нападао представнике власти или било коју групу или организацију с којима се политички не слаже.

Међутим, пошто видео клип погледало око 20.000 људи за само 24 часа, Јутјуб је прво обавестио администраторе „Центра” да је због непримереног садржаја привремено обустављено приказивање реклама током интервјуа др Ковића, што је имало за последицу да у року од 30 минута чак три пута смање гледаност видео клипа – са око 600 људи који су гледали последњих 60 минута, нагло пада на 220! То се десило јер је Јутјуб ограничио поделу овог интервју другим корисницима на својој мрежи.

Јутрос је Јутјуб опет обавестио администраторе „Центра” да су са видео клипа „У ЦЕНТАР Милош Ковић Сви на протест испред Скупштине Србије!”, трајно уклоњене рекламе, пошто је, цитирамо: „САДРЖАЈ ИДЕНТИФИКОВАН КАО НЕПРИКЛАДАН ЗА ВЕЋИНУ ОГЛАШИВАЧА – ПОТВРЂЕНО РУЧНИМ ПРЕГЛЕДОМ.” Ово је имало за последицу да тог момента видео клипу гледаност опадне за 100 одсто, тако да га сада могу пронаћи и гледати само људи који до њега дођу споља – преко разних портала, друштвених мрежа и слично.

Све у вези блокаде интервјуа др Ковића на Jутјубу само показује колико је Србија окупирана од стране глобалистичких елита и режима СНС-СПС, који се боји да се чује глас народа, нарочито када је у питању јужна српска покрајина Косово и Метохија. Зато је посебно важно да се што више народа данас окупи испред Скупштине Србије у 16 часова!

Осим др Милоша Ковића, на скупу ће говорити и др Јована Стојковић (Живим за Србију), Дамњан Кнежевић (Нема предаје Косова и Метохије), ратни ветерани, Дејан Петар Златановић (Србин.инфо) а православне и родољубиве песме ће певати „Србски православни појци”.

Дођите, да нас буде што више, да јасно свету и режиму кажемо да је Косово срце Србије и да на тај начин разбијемо медијски мрак који се надвио над Србијом.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!