Прочитај ми чланак

ЈОВАНОВИЋ: ДСС на чврстим ногама, од данас смо у кампањи!

0

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је данас да је та странка поново на чврстим ногама, и да је од сада ДСС у предизборној кампањи до одрзавања парламентарних избора

– Странка је данас стабилна, обилазимо Србију, јацамо, разговарамо са грађанима и за нас је кампања почела. Препесацицу целу Србију, а ДСС ће јацати – истакао је Јовановиц обраћајући се члановима Градског одбора ДСС, пред страначке изборе у престоници.

Делегати Градског одбора ДСС Београд изабрали су након тога, тајним гласањем, Марка Сарића за новог председника страначке организације у главном граду.

Сарић, доскорашњи потпредседник општине Вождовац, који је ту функцију напустио након одлуке да ДСС изадје из свих локалних коалиција са Српском напредном странком, победио је тајним гласањем 25 према 19 председника Општинског одбора ДСС Нови Београд Милана Бојовица.

Бојовић је једини некадашњи одборник ДСС у Скупштини града који није пристао да оде из странке, када је ДСС напустио тадашњи председник Градског одбора странке Андреја Младеновић.

Од 46 делегата из Градског одбора ДСС гласало је њих 44.

– ДСС је увек имао имиџ урбане, градске, господске странке, што јесте и данас, али истовремено је И истинска традиционалистицка странка правих домаћина И свесрпска странка – нагласио је Милош Јовановић обраћајући се делегатима који су се окупили у општини Стари град.

Он је похвалио обојицу кандидата, и Бојовића и Сарића, истакавши да је реч о два изузетна човека, стручна и поштена и верна ДСС-у.

– Имали смо два кандидата, добро је да постоји конкуренција и желим да тако буде и на свим будућим страначким изборима – додао је председник ДСС.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!