Прочитај ми чланак

ДИРЕКТОРКА НВО: Граничари су јеб**и морони, које мигранти требају лагати и варати!

0

Невладина организација Advocates Abroad помаже мигрантима да дођу у Европу преко Грчке већ од 2016. године, те тврди да је већ успела довести 15.000 миграната. Међутим, према недавним открићима, чланови НВО потичу мигранте на лагање пограничним службама.

Ариел Рикер, председница овог НВО-а, који помаже мигрантима савладати границу Европе, снимљена је скривеном камером. На видео снимку можемо чути из прве руке објашњење како саветују мигранте који се желе домоћи европске територије, поготово преко Грчке. Разговор је објавио канадски активист Лори Саден (Lauren Southern).

Advocates Abroad је непрофитан, НВО основан 2016. године који делује углавном у Грчкој и на својим веб страницама поносно истиче бројку од 15.000 пребачених миграната у Европу.

Током расправе, Ариел Рикер износи појединости о саветима које дају мигрантима. Посебно инсистира на дојму којег мигранти морају дати пограничним службама да су трауматизирани и да се осећају прогоњеним.

„Кажем им да морају глумити и да је све то позориште. Морају давати слику трауматизираних избјеглица, јер ови из ЕАСО (European asylum support office) су јеб**и морони… Све што они знају је оно што је написано на њиховом папиру на којем пише како изгледа трауматизирана избјеглица. Стога обучавамо људе да презентирају ове особине.

Они (пограничнислужбеници) узимају у обзир понашање миграната, јесу ли емоционално погођени или не. Зато мигранти морају плакати, повраћати и тражити паузуу. […] С њима организујемо игре улога. […] Прво, играмо њихову улогу и они се морају ставити у улогу агента, а затим мењамо улоге. Како ући у собу, како се представити, како седити, како устати и како молити. То је добар начин да покажете своју искреност. […] Понекад [агенти] питају “који су вам омиљени празници?” и неки мигранти одговарају “Божић”. Објаснили смо им да ово није довољан одговор. Морају такође навести да је тај празник 25. децембра и да је то дан рођења нашега Господина.”

Како видимо ствари су потпуно јасне. Цели циркус око миграната је организована завера у правом смислу. Лагање пограничним службама је казнено дело. Уместо да су чланови ових невладиних организација у затвору, они и даље раде на терену уз пуну политичку и мејннстрим медијску потпору. До када ће то трајати, нико не зна. Остаје нам да чекамо. Време ће показати што је права истина.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!