Прочитај ми чланак

СВЕТСКА ВЛАДА У СЕНЦИ: Ана Брнабић сутра говори на састанку Трилатералне комисије

0

Трилатерална комисија, коју је основао Давид Рокфелер, слови за "светску владу у сенци", а њени чланови су актуелни или бивши функционери, бизнисмени, милионери.

Тродневни регионални састанак Трилатералне комисије, који окупља више од 200 утицајних људи из света политике и економије, почео је вечерас у Љубљани, где ће сутра говорити и председница Владе Србије Ана Брнабић.

Брнабић ће говорити о начинима за решавање великог проблема миграција у Европи, рекао је након свечаног отварања скупа члан извршног комитета и председавајући српске групе Јован Ковачић.

Ковачић је за Танјуг рекао да ће у фокусу тог 42. састанка Трилатералне комисије поред миграција, бити и економска будућност Европе, демократија и међугранична сарадња.

Званицама се обратио и словеначки премијер Марјан Шарец. За учеснике скупа председник Словеније Борут Пахор вечерас ће организовати вечеру.

Састанком председава Жан-Клод Трише, бивши директор Европске централне банке.

Трилатерална комисија слови за „светску владу у сенци“, а њени чланови су актуелни или бивши функционери, бизнисмени, милионери… Основао ју је Дејвид Рокфелер у циљу јачања сарадње између Северне Америке, западне Европе и Јапана.