Прочитај ми чланак

ДОБРО ЈЕ: УЕФА на „Маракану“ послала сведока највеће српске победе у 21. веку!

0

Много га је Срба благосиљало 18. јуна 2010. године. Нека у суботу буде поново таличан "Орловима".

Највећу победу у историји самосталне Србије фудбалска репрезентација наше земље остварила је 18. јуна 2010. године у Порт Елизабету.

На стадиону „Нелсон Мендела Беј“ Србија је голом Милана Јовановића оборила на плећа селекцију Немачке која је од 37. минута утакмице имала играча мање.

Други жут и и црвени картон Мирославу Клосеу показао је Шпанац Алберто Ундијано Маљенко, а управо ће овај арбитар у суботу делити правду на утакмици 5. кола четврте групе Ц дивизије Лиге нација између Србије и Црне Горе.

Сећају се сви да је осим црвеног картона Клосеу Ундијано Маљенко показао на белу тачку у 59. минуту меча, али је Владимир Стојковић зауставио ударац Лукаса Подолског.

Од играча Србије који су тог дана били на терену у селекцији је остао само Александар Коларов који ће заједно са капитеном „Соколова“ и Ундијаном Маљенком пре почетка суботње утакмице одлучивати о томе ко ће извести почетни ударац на стадиону „Рајко Митић“.

Утакмица 5. кола четврте групе Ц дивизије Лиге нација између Србије и Црне Горе игра се 17. новембра са почетком од 15 часова на нашем највећем стадиону.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!