Прочитај ми чланак

„СВЕТИ САВА”: У Аранђеловцу дрога на сваком кораку – најављујемо рат дилерима!

0

Поводом смрти петнаестогодишње девојчице из Аранђеловца, преносимо аларматно саопштење Удружења грађана „Свети Сава” из Лазаревца, које је познато по бескомпромисној и успешној борби против нарко дилера и мафије:

„Обраћамо се јавности поводом још једне трагедије у низу, смрти петнаестогодишње девојчице у Аранђеловцу. Несрећна девојчица настрадала је од екстази таблете.

Према подацима које смо добили наших људи из суседног Аранђеловца стање у том граду је катастрофално. Дроге има на сваком кораку, буквално се отварају киосци, сваки Аранђеловчанин зна да наброји бар 50 дилера.

Полиција не ради ништа осим ако некада дође полиција из Крагујевца и ухапси неког појединца.

Инспектори из Аранђеловца праве виле и купују кола од 10 до 15 хиљада евра и не дирају никога.

Позивамо наше комшије да се организују изврше притисак на полицију да се стање из корена промени да би се багра уклонила са улице и тиме заштитила наша деца и омладина.

Овим путем најављујемо још оштрију борбу против дилера!!!

„НИЈЕ СЕ ПРОБУДИЛА“

Девојчица С.С. (15) ученица Математичке гимназије, преминула је након што је прошлог петка на једној приватној журци у Аранђеловцу конзумирала таблету „екстазија“. Девојчици је након тога позлило, па је пребачена на Војномедицинску академију у Београду, где су се лекари четири дана борили за њен живот. Нажалост, безуспешно.

Због сумње да је на поменуту журку донео кесицу са седам таблета екстазија, од којих је једна била кобна по тинејџерку, ухапшен је Н. Б. (21), такође из Аранђеловца.

Вест о прераној смрти С.С. завила је у црно њену породицу, а њен отац Борис каже да је она отишла са друштвом на парти у кућу код другара.

– На журци се појавио тај момак, који је донео таблете екстазија. Сви су узели. Али моја ћерка је узела једну. Позлило јој је, па су је довели кући. Била је свесна. Одвели смо је у болницу, одакле је пребачена на ВМА у Београд. Али, није се пробудила. Била је на апаратима. Неизмерно смо захвални лекарима са неурологије и токсикологије са ВМА, који су све учинили да је спасу – испричао је потресени отац.

И поред инсистирања породице, нико од њених другара није хтео да каже шта је девојчица прогутала кобне ноћи.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!