ЂИЛАС Влада да објасни како један кабловски оператер вреди више од ПКБ или РТБ Бор

3

Председавајући Савеза за Србију Драган Ђилас упитао је данас Владу Србије и компанију Телеком како је могуће да један кабловски оператер у Србији буде плаћен чак 190 милиона евра и да се државне паре уплате на офшор рачуне на Кипру.

„Позивам госпођу Брнабић да објасни како један кабловски оператер чији су годишњи приходи свега 17,3 милиона евра и добит 1,5 милиона евра, вреди скоро дупло више од ПКБ-а који има 17.000 хектара најплоднијег земљишта са 700 километра канала за наводњавање, огромном механизацијом, силосима и лабораторијама. Госпођо Брнабић, како је могуће да један кабловски оператер вреди више од целокупног РТБ Бор за који кинеска компанија ЗИ Јин има обавезу да у првој години кроз докапитализацију, дакле кроз плаћање себи самима, а не држави Србији, уплати свега 85 милиона евра?”, навео је Ђилас у писаној изјави.

Он је додао да се, док Телеком даје понуде за куповину ТВ Прва и О2, спрема продаја МСК из Кикинде за десетак милиона евра, иако та компанија на рачуну у овом тренутку има дупло више новца.

„Јавно обавештавамо све учеснике оваквих махинација да ће сва имовина овако отета грађанима Србије, после смене ове штеточинске власти бити национализована и да ће сви актери бити предмет истраге независних тужилачких и правосудних органа”, навео је Ђилас.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

3 коментара “ЂИЛАС Влада да објасни како један кабловски оператер вреди више од ПКБ или РТБ Бор

 1. Jug Bogdan каже:

  „Газде“ купе Б92, закупе Прву, преко њих емитују пропаганду, остваре шта су хтели, па натерају наш Телеком да им врати паре откупом истих телевизија назад! Пошто су поставили овде свог човека на власт и обезбедили (бар тако мисле) трајан одлучујући утицај, који ће им свакако вратити уложено, они поред тог очекиваног прихода ипак хоће и непосредан повраћај сваког уложеног цента принудом нашег Телекома да откупи назад од њих ове срозане телевизије, можда и за веће паре него што су уложили. То се зове и јаре и паре и још још већих пара!

  Друго, како би прикривени домаћи власници „Коперникуса“ постали прикривени власници ПКБ-а, него овако: нашим новцем изнетим из Телекома се преплаћује Коперникус (који је бесплатно добијеним правом за развлачење оптичких каблова по бандерама електро-дистрибуције и локалних уличних расвета предихитрио Телеком који мукотрпно укопава своју оптику, отео му дампиншки прениским ценама део корисника, знајући(власници) да неће морати дуго да трпи последице тих ниских цена услуга које пружа), те паре од Телекома за Коперникус иду до Кипра, и враћају се, делимично (само 50%!) да се плати ПКБ! Дакле, украден нам је и новац из Телекома, и ПКБ!!! Опет и јаре и паре, и још више пара убудуће!

 2. silverpropeller каже:

  Niste odavno o Djilasu ,zabrinuo sam se za Zuti Info

 3. S - 888 каже:

  Дај неко платанче

Коментари су затворени.