Прочитај ми чланак

ХРВАТСКА – ГАНУЛИ СУ РАДНИКЕ ДО СУЗА: Свима по аутомобил

0

Супружници и власници компаније Гигант у Клоштру Подравском у Хрватској Ксенија и Владимир Ћурић радницима су поклонили аутомобиле Смарт и ганули их до суза.

„Прошло је месец дана откад сам први пут сјео у поклоњени Смарт. И још сам у неверици. Владимир и Ксенија су дивни људи, пуни разумевања за свакога од нас. Ради ли се о тешкоћама појединца или заједничком дружењу, они нам пријатељски пруже руку. То треба ценити и зато сам сретан што сам део тима који има велико срце. Дословце гигантско“, каже Крунослав Грабић, који у Гиганту ради 20 година.

Foto: Thinkstock

Поклоњене Смартове возе и колеге Крунослав Бартовчак и Иван Винковић, такође радници у овој компанији која се бави ПВЦ столаријом. Власници кажу да су желели с радницима поделити напредак у пословању, Супружници и власници компније Гигант у Клоштру Подравском у Хрватској Ксенија и Владимир Ћурић својим радницима су поклонили аутомобиле Смарт и ганули их до суза, пишу 24 сата.

„Циљ нам је да и наши запосленици осете остваривање добрих пословних резултата и позиционирање на тржишту. Неки од њих с нама су већ 20 година, кад смо започели производњу ПВЦ столарије“, каже Владимир Ћурић (50), а причу потврђује и пет година млађа супруга Ксенија.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!