Прочитај ми чланак

ЧУДО НЕВИЂЕНО: Деда Божо је преживео два рака и сад је здрав ко дрен!

0

Након деценије борбе за живот и операција чак два канцера, прво на грлу, а касније на плућима, Божо Којовић из села Горице у Вранешкој долини, коначно може да одахне.

Лекари кажу да је болест побеђена“, каже он.

Искуства са опаком болешћу, које би се могло сместити у неколико живота, овај 62-годишњи Бјелопољац нерадо се сећа.

Био сам тотално изнемогао, измршавио. Данима су у мојој кући знали да буду доктори“, прича Божо за Вијести онлине.

Иако су му лекари давали мале шансе да преживи, он је одлучио да се не преда. Испосничког изгледа, са мало наде за опоравак, информисао се о карактеру болести и начину лечења, успут не заобилазећи ни народне лекове.

Све смо радили да му олакшамо болест, да му помогнемо. Шта сам год чула, спремала сам, покушавала на све начине да га извучемо из смрти“, каже његова супруга Босиљка.

Божо је променио и начин исхране. Одбацио је цигарете и алкохол, а воду за пиће заменио је сурутком и чајевима. Уз прописане лекове, користио је младе цветове од јеле, и мед од маслачка. Рецепт за лек од којег се Божо опоравио и почео да ради није тајна.

Корен од маслачка се ишчупа. Маслачка има поред сваке куће, само треба пазити кад се чупа да се читав корен ишчупа, да из њега не источе лековити сокови. На четири литра воде ставим шаку корена, то се загреје до кључања, минут само. Остави се да одстоји десетак минута и процеди. По једну кашику меда у то и пије се „, открива Босиљка.

А свима који оболе од ове опаке болести, Божо поручује да слушају савете доктора, али и да узимају природне лекове.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!