Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Уместо НАТО – Унмика, на Косову мировњаци из Русије, Кине и Индије

0

Изјава Милана Стаматовића, председника Иницијативног одбора Здравe Србијe (ЗС), у којој се тражи да НАТО трупе на Косову замеене мировњаци из Русије, Кине, Индије, Индонезије и Бразила.

– Здрава Србија (ЗС) захтева од Александра Вучића да се „призове Уставу“ над којим се Богом заклео и да, после америчке иницијативе у Уједињеним нацијама (УН) да се мировне снаге УНМИК-а повуку са територије Косова и Метохије (КиМ) и истовременог, у договору са Вашингтоном искоординисаног, усвајања некаквог Харадинајевог хајдучког закона о формирању војске тзв. Косова, одмах прекине бриселску фарсу у којој Србија сама статира против ратних савезника, тј. „браће у крви“ из Приштине и Брисела – затражио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС).  

– Како је, практично, реч о заокруживању стварања НАТО државе на 17 одсто окупиране територије Републике Србије и о покушају насилног обарања Резолуције 1244 Савета безбедности УН, Србија мора да, уз помоћ својих пријатеља који представљају три четвртине човечанства, захтева да се на КиМ хитно упуте мировне снаге из Русије, Кине, Индије, Индонезије и Бразила, а не да се, у америчкој НАТО бази „Бодстил“ и диљем КиМ, башкаре креатори и спонзори тзв. косовске независности, окупатори и ментори албанских терориста  – рекао је Стаматовић.  

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!