Прочитај ми чланак

НЕСЛАВНИ KРАЈ ЗА ДУШАНА БАСТУ Лацио одстранио Србина из тима за Серију А

0

Каријера Душана Басте у Лацију могла би да буде готова јер је српски бек одстрањен из састава небеско-плавих за Серију А.

Њега је заменио Џордан Лукаку.

epa05936814 Lazio’s Dusan Basta (R) jubilates with his teammate Sergej Milinkovic-Savic after scoring the 1-2 goal during the Italian Serie A soccer match AS Roma vs SS Lazio at Olimpico Stadium in Rome, Italy, 30 April 2017. EPA/CLAUDIO PERI

Свака од екипа може да има 25 регистрованих играча, с тим што они млађи од 21 године могу у било ком тренутку да се прикључе тиму без регистровања.

„С.С. Лацио обавештава да је Џордан Лукаку прикључен списку 25 играча за утакмице Серије А уместо Душана Басте“, написао је римски клуб у саопштењу.

Баста је одиграо две утакмице ове сезоне, обе у Лиги Европе, а у једној је добио црвени картон. Лукаку је до сада био повређен, а његово довођење у тим ће вероватно значити и одлазак Басте из Рима у јануарском прелазном року.

Баста има 34 године и у Лацију је од пре четири године. Пре тога је играо за Удинезе, био је на позајмици у Лечеу, а био је и играч Црвене звезде.