Прочитај ми чланак

СРЂАН НОГО Ако због Брнабић уђе милион миграната у Србију, да заврши на Теразијама

0

О томе да ли је Ана Брнабић потписала Даблински споразум и да ли наше службе прате контакте које она и њен брат имају са безбедоносним службама Хрватске у емисији „Интервју”, у продукцији медијске куће „Центар” говорио је народни посланик Српског покрета Двери, Срђан Ного - цео разговор с њим погледајте на Јутјуб каналу „Центра” у четвртак, 18. октобра.

„Ако је Ана Брнабић параграфирала Даблински споразум са ЕУ онда Брисел Србији може испоручити милион и двеста хиљада миграната. И ми можемо тада да се сликамо. Биће као када је Давинић, Ђинкићев министар, параграфирао уговор у хотелској соби и ми изгубили на арбитражи.

Тако може да се деси и са Аном Брнабић, која може да се склони у Хрватску. Зато, Ана Брнабић треба, ако је параграфирала овај споразум, да буде обешена истог часа на Теразијама. А поред ње и обешен Александар Вучић.

Значи, уколико је Ана Брнабић, заиста параграфирала Даблински споразум, а ја имам неке податке да јесте, а пошто је Вучић довео Брнабић на премијерско место, и за њу гарантовао, он мора зато да одговара.

Народе, да ли знате зашто су ове моје речи оволико јаке? Да ли знате шта значи милион и двеста хиљада миграната у Србији? Јер тaкав развој догађаја, ако одлуче да их нам врате, догодиће нам се у року од 30 дана. Ми нећемо бити свесни шта нам се дешава. Ми у тој ситуацији имамо само две опције: да ратујемо, чак са целим светом, да ти људи не уђу у Србију; или они улазе и имамо на нашим улицама рат до истребљења”, закључио је у овом делу емисије народни посланик Ного.

Током емисије Срђан Ного је и изнео први пут у јавности документа у којима се јасно показује како је и због чега НАТО окупирао Србију на територији Косова и Метохије, и зашто ова алијансе намерава све да уради да српска држава уђе у њен савез, приморавајући нашу земљу да заведе неправедне санкције Русији.

Цео разговор с њим, који је водио уредник „Центра” и „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић, погледајте на Јутјуб каналу „Центра”, у четвртак, 18. октобра.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!