Прочитај ми чланак

ОПЕТ ЛАНЧАНИ НА АУТО-ПУТУ, возила улетела у дим, гомила смрсканих возила

0

Судар на ауто-путу Београд-Ниш у смеру ка Нишу после искључења за Баточину. Како незванично сазнаје Б92.нет, до судара је дошло јер су возила улетела у дим.

Из Клиничког центра у Крагујевцу је за Прву телевизију речено да је једна особа изгубила живот.

У судару су, како јавља читалац Б92.нет учествовали два камиона, више путничких аутомобила и транспортно возило, а до судара је дошло када су возачи улетели у густ дим због паљења ниског растиња покрај ауто-пута.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lančani udes na auto-putu kod Kragujevca (Batočina) Više na: www.ikragujevac.com

Објава коју дели iKragujevac -Istina na 1.mestu (@ikragujevac) дана

На место удеса стигла је полиција, као и ватрогасци. Колона на том делу ауто-пута је километарска. Саобраћај на том делу ауто-пута је обустављен.

Подсетимо, претходне седмице догодило се неколико тешких саобраћајних незгода изазваних густим димом због паљења стрњика поред путева. Надлежне службе и ватрогасци апеловали су неколико пута на сељане да то не раде јер пре свега угрожавају безбедност саобраћаја.

Дим над ауто-путем, гомила смрсканих возила

На снимцима које је објавио портал икрагујевац види се да се над ауто-путем Београд – Ниш надвио дим, као и да је неколико возила учествовало у удесу.

Према подацима са Гугловог сателита, колона возила је дуга о камиона, више путничких аутомобила и транспортно возило, а до судара је дошло када су возако четири километра.

У судару су, како јавља читалац Б92.нет, учествовали двачи улетели у густ дим због паљења ниског растиња покрај ауто-пута.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!