БИЗАРНО! Ево на које начине мигранти улазе из Србије у ЕУ

5

У последњих неколико дана на граничним прелазима ка земљама ЕУ осујећени су необични покушаји илегалних прелазака преко границе, саопштено је из Управе царина.

Цариници су најпре на излазу Хоргош 15. октобра имали случај када је скенер регистровао једну људску силуету испод камиона српских регистарских ознака који је од Параћина путовао празан ка Мађарској, где је требало да утовари робу.

Илегалац, за кога се испоставило да има путне исправе Албаније, путовао је ка Западу кријући се на резервном точку у полушасији шлепера.

Истога дана, у камиону турских регистарских ознака који је од те земље ка Холандији превозио делове грађевинских машина скенер показао људске обрисе.

Ушавши у приколицу, цариници су затекли четворицу илегалаца из Бангладеша како леже у делу машине налик звону, сакривени у црним кесама за смеће.

Такође, и 16. октобра су се царински службеници на излазу поменутих граничних прелаза сусрели са мигрантима.

Најпре је у шлеперу српских регистарских ознака који је превозио гуме од наше земље ка Мађарској скенер открио три Иранца између и испод товара гума.

Са друге стране, на излазу прелаза Батровци осујећен је покушај илегалног преласка преко границе у камиону бугарских регистарских ознака који је превозио лим у ролни из Бугарске за француско тржиште.

У њему је скенер регистровао пет силуета Авганистанаца.

На излазу из Шида 11. октобра је забележен неуспели покушај преласка преко границе, када је возач шлепера турских регистарских ознака који је путовао од те земље ка Немачкој транспортујући разну робу пријавио цариницима да сумња да се међу товаром налазе мигранти.

Цариници су затекли пресечену па наново лепљену сајлу, а ушавши у приколицу, у њој су открили двојицу Авганистанаца.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

5 коментара “БИЗАРНО! Ево на које начине мигранти улазе из Србије у ЕУ

 1. S - 888 каже:

  ТРеба лјудима помоћи али пре свега нацисти СОРОШ и екипа који су тај план и направили јер имају лову ми као сиромашни можемо им дати ѕемлју део и мало хране да преживе али сиромашнима војнике тамо код оснивача нјих или их пребацити да ратују за нас али по нашем кодексу православлје не дихад какви то је демонски рат али војнике проследити оснивачима војске а они су јудејци све војнике у тел авиве или нјујорк

  1. Destroyer каже:

   Сорош нациста?

 2. Destroyer каже:

  „Илегалац, за кога се испоставило да има путне исправе Албаније, путовао је ка Западу кријући се на резервном точку у полушасији шлепера,
  Ушавши у приколицу, цариници су затекли четворицу илегалаца из Бангладеша како леже у делу машине налик звону, сакривени у црним кесама за смеће“ – И, ШТА СУ УРАДИЛИ?! ПУСТИЛИ ИХ, МОГУ ДА ГАРАНТУЈЕМ.

 3. gifteconomy каже:

  Хеј срБски новинари!?
  Шта ради мигранти по Србији?
  Где су смештени?
  Колико их је?
  Дају ли им срБска села?
  Да ли је крватица потисала Даблински споразум?
  Имали ли још једног јединог новинара који се тако може звати у Србији?

  1. НекоТамо каже:

   Пређи Панчевачки мост, после прве пумпе са десне стране се налази нови Авганистан, или иди до Богословије на окретници

Коментари су затворени.