Прочитај ми чланак

КАТАЛОНЦИ ПИШУ: Барса заинтересована за још једног Србина

0

Каталонски медији лицитирају са именима дефанзиваца који би могли да дођу у Барсу због бројних повреда првотимаца, а на тој листи се појавио још један Србин.

После штопера Зенита Бранислава Ивановића, са доласком на Камп Ноу се доводи и дефанзивац франуског Сент Етјена Невен Суботић.

Тренер Барсе Ернесто Валверде је због тежих повреда Самјуела Умтитија и Томаса Вермалена, те година Ђерара Пикеа, а неискуство Клемона Ленглета, тражи искусно појачање у одбрани за наставак сезоне.

Суботић има уговор са француским великаном до 2020, па би у Барселону у случају истинитости ових спекулација стигао вероватно само на позајмицу у јануару, до краја текуће сезоне.

Осим Суботића и Ивановића, кога су медији селили на Камп Ноу још пре две године када је изгубио место стартера у Челсију, шпански медији као потенцијална појачања Барсе у одбрани у јануарском прелазном року наводе још Ђенаа Дакунама из Хетафеа и Унаја Нуњеса из Атлетик Билбаа.

Валверде је заинтересован и за дефанзивце Ајакса Матијса де Лихта и Тотенхема Тобија Алдерверелда, али је њихов долазак знатно тежи посао.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!