Прочитај ми чланак

ВРАЊЕ На утакмици против Звезде непожељни градоначелник и спортски већник из СНС

0

Члан СНС Драган Антић, који обавља функцију председника и тренера ФК Динамо уочи утакмице у новом рату са градским руководиоцима

„Градоначелник Врања Слободан Миленковић и градски већник за спорт Ненад Ђорђевић мораће да купе карте да би гледали сусрет у Купу Србије између Динама и Црвене звезде, јер док сам ја председник клуба, за њих двојицу нема места у ложи“ био је изричит на конференцији за новинаре челник Динама, и члан напредњака Драган Антић.

Он је то рекао уочи сутрашње утакмице у шеснаестини финала фудбалског КУП-а Србије између домаћег Динама и Црвене Звезде, а преноси локални портал инфо.врањске.

– Први човек Врања, и већник за спорт опструирају предстојећи спектакл на стадиону „Јумка“, и нису нам омогућили додатне радове, како би што већи број гледалаца био на утакмици, са Црвеном звездом. Фудбалски клуб Динамо је институција.Врање је институција, са тиме нема играња – категоричан је био Антић а преноси врањски портал.

Улазница за сутрашњу утакмицу на стадиону „Јумко“, између Динама и Црвене Звезде у званичној продаји више нема, јер је од око 4.000, део у складу са правилима ФСС припао ФК Црвена Звезда, обзиром да се приход и трошкови на мечевима овог такмичења деле на равне части измедју домаћина и гостујуће екипе.

Из врањанске полиције најавили су током данашњег дана појачану контролу доласка навијача у Врање, а посебно на стадион Компаније „Јумко“ који је се налази у стању „доста лоше безбедоносне контроле“. Утакмицу ће у целом току пратити више од сто припадника жандармерије, уз како је најављено видео и фото снимање свих ситуација у случају могућих инцидената.

Током сутрашњег дана у Врање се очекује долазак више од хиљаду навијача Црвене Звезде из Ниша, Лесковца, као и из Куманова у Републици Македонији.

Како се очекује, упркос изузетно скромним техничким потенцијалима самог спортског објекта, стадиона „Јумко“, утакмицу Динамо – Црвена Звезда у директном тв преносу моћи ће да прате и гледаоци кабловског оператера Арена 1 од 14 сати.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!