Прочитај ми чланак

КЛУПКО ЕВРОПСКЕ ФУДБАЛСКЕ МАФИЈЕ СЕ ОДМОТАВА Стежу обруч око Кежмана, на мети и…

0

Афера "Чисте руке" узима све више маха, клупко се одмотава, све више имена је под сумњом.

Белгијанци су ударили на фудбалску мафију, чије руке досежу и до наше земље.

У једној од највећих међународних полицијских акција због малверзација у фудбалу иза решетака су се нашла чак двојица најближих сарадника Матеје Кежмана – Урош Јанковић, који је ухапшен у Београду, али и Дејан Вељковић, коме су лисице стављене у Белгији!

Међутим, сада су белгијски медији открили ново име око Кежмана. Реч је о менаџеру Александру Груберу, који је управо Кежмана пред крај каријере водио у БАТЕ Борисов и Зенит.

Курир је о сумњи у заједничке послове Кежмана и Грубера писао раније ове године.

Кежман се још није огласио, а белгијски медији тврде да ће се он преселити у Играло, где поседује хотел, јер из Црне Горе неће морати да се изјашњава о радњама својих пријатеља, али ни својим акцијама.

Белгијанци траже помоћ и италијанског правосуђа, не само због трансфера Сергеја Милинковић-Савића, који је из Војводине преко Генка стигао у Лацио, већ и због преласка црногорског репрезентативца Адема Марушића из Вождовца у Кортрајк, па, такође, у Лацио.

У жижу је сада доспео и Албанац родом са Косова и Метохије Бесник Хаси, који се сумњичи да је учествовао у трансферима под истрагом од 2014. до 2016. док је био тренер Андерлехта. Потом је седео на клупама Легије и Олимпијакоса, све док ове године није преузео Ал Реад из Саудијске Арабије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!