Прочитај ми чланак

ДА НИЈЕ ТУЖНО БИЛО БИ СМЕШНО: Нове ласте СНС-а – оде ЦАКА, а дође и Марија!

0

Доктор Слађан Маринковић Цака, председник Општинског одбора СПС у Владичином Хану и члан Главног одбора СПС, приступио је Српској напредној странци, сазнају ИнфоВрањске из извора у Градском одбору СНС у Врању.

– Др Цаку сам видео на седници Савета за здравство ГрО СНС, па сам се питао шта он тражи тамо када је социјалиста, председник ханског одбора, а и члан ГО СПС, кад он одједном у Савету за здравство врањских напредњака, па сам се питао да ли је то учинио из захвалности др Лиљани Антић, директорки ЗЦ Врање што га је именовала за начелника Одељења ортопедије – у дилеми је саговорник ИнфоВрањских.

ФОТО: infovranjske.rs – Доктори Маринковић и Стефановић на „докторском скупу“ СНС-а

Извор из ГрО СНС отвара још једну дилему везану за трансфер др Цаке из СПС у СНС.

– Др Цака као звезда прелазног рока, да ли ће узнемирити одговорне у редовима социјалиста, Ружића као потпредседника СПС, па и Зорана Антића као члана Председништва СПС, јер, ипак се ради о члану Главног одбора српских социјалиста и председнику једног општинског одбора, ово је свакако лудило – у чуду је саговорник ИнфоВрањских.

На крају остаје и дилема око тога да Маринковић можда није прешао у СНС, него само присуствује њиховим састанцима и слично, као „придружени члан“, као што, уосталом, тврде и многи други којих има на овој фотографији.

Поред Маринковића је, рецимо, Марија Стефановић, начелница ОРЛ-а, и супруга некадашњег народног посланика и шефа ДС-а Горана Стефановића.

И она је ту у сталном, или придруженом статусу?

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!