Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДА СЕ ОГЛАСИЛА ЗБОГ СУМЊИ ДА ЈЕ МЕЧ СА ПСЖ НАМЕШТЕН Гнушамо се оптужби!

0

Црвено-бели су истакли да са највећом дозом гнушања одбацују питање француског листа и траже од УЕФА да се до крај испита шта се заиста десило на овом мечу

Фудбалски клуб Црвена звезда одбацио је данас, са највећом дозом љутње и гнушања, наводе француског листа Екип везано за сумње у резултат утакмице Пари Сен Жермена и Црвене звезде и умешаности било кога из београдског клуба, и инсистира од Уефе и надлежних органа у Србији и Француској да до краја истраже сумње и сазнају истину.

ФОТО: Д. Жарковић

Франс прес је пренео да је у Француској отворена прелиминарна истрага због сумње да је утакмица Пари Сен Жермена и Црвене звезде (6:1), 3. октобра у Лиги шампиона била намештена, а после писања Екипа да је један руководилац београдског клуба уплатио у кладионици пет милиона евра на пораз Звезде од пет голова разлике.

„ФК Црвена звезда са највећом дозом љутње и гнушања одбацује данашње писање француског листа Екип везано за сумње у исход резултата утакмице Пари Сен Жермен-Црвена звезда, и умешаности било кога из ФК Црвена звезда у евентуалне нечасне радње. Наводи из тог текста могу нанети велику штету угледу и реномеу нашег клуба и зато ФК Црвена звезда инсистира и код Уефа и код надлежних истражних органа у Србији и у Француској да ове сумње истраже до краја и да се дође до истине“, наводи се у саопштењу Звезде.

Из Звезде је наведено да су „данашње технологије и разни други механизми толико напредовали да је просто немогуће да овај евентуални случај остане неразјашњен“.

„ФК Црвена звезда очекује да се до истине о свему овоме мора доћи у што краћем року и да се мора скинути било каква сумња о умешаности било којег члана нашег клуба у евентуалне нечасне радње“, пише у саопштењу.