УЖАС У РУМИ: Прегажене две петогодишње девојчице у дворишту вртића

2

Инцидент се десио око 11 сати у самом дворишту вртића ''Коцкица'' где је комби за доставу хране Установе за предшколско васпитање и образовање ''Полетарац'', дошао да допреми оброке за малишане

Две петогодишње девојчице прегазио је у четвртак комби за доставу хране у дворишту вртића ‘’Коцкица’’ у Руми.

Једна од њих је хитно превезена у Институт за заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду где су јој констатовани преломи костију лица, док је друга девојчица збринута у Дому здравља Рума због лакше повреде усне и пуштена је кући.

– Девојчица је на срећу у стабилном стању и није животно угрожена а констатоване су јој тешке телесне повреде главе у виду прелома костију лица. Она је у свесном стању и налази се под сталним надзором лекара у интензивној нези Одељења дечије хирургије – објаснила ј портпаролка Института др Андреа Ђуретић.

Како сазнајемо, инцидент се десио око 11 сати у самом дворишту вртића “Коцкица“ где је комби за доставу хране Установе за предшколско васпитање и образовање “Полетарац“ у чијем саставу се налази поменути вртић, дошао да допреми оброке за малишане.

Ову информацију потврдили су нам у Полицијској управи у Сремској Митровици где кажу да су инспектори извршили увиђај на лицу места, те да је у сарадњи са надлежним тужилаштвом у току детаљна истрага поводом овог инцидента.

Незванично сазнајемо да се несрећа догодила наочиглед тридесетак малишана који су се у то време играли у дворишту вртића.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!