Прочитај ми чланак

ДОСИЈЕ CIA ОТКРИВА: „Хитлер је био геј“

0

Адолф Хитлер је неко време живео у геј хостелу у Бечу, тврди профил који је ЦИА саставила о нацистичком вођи. Године 1943. настао је досје намењен тадашњем председнику САД Френклину Делану Рузевелту, у коме се наводи да је Хитлер у исто време био "хомосексуалац и хетеросексуалац".

У досјеу, који има 70 страница, тврди се да је Адолфа Хитлера касније сексуално привлачио и његов заменик, Рудолф Хес, који је, наводно, био познати трансвестит.

Извештај је саставио антрополог Хенри Филд, одабрани члан посебне екипе стручњака коју је саставила Бела кућа како би „ископали“ било какву врсту информација о највише рангираним немачким официрима, посебно о Хитлеру.

Досје „покрива“ све детаље „Хитлерове биографије“, од његовог образовања, преко опсесивности око исхране, начина опхођења, најдраже музике, до тога како је радио и припремао своје говоре.

Детаљно се бави и анализом Хитлерове сексуалности у време док је живео у Аустрији, у својим раним двадесетим, и безуспешно покушавао да се пробије као сликар.

Познато је да је Хитлер, од 1910. до 1913. године, становао у хостелу за мушкарце у улици Мелдеманштрасе у Бечу, где су се одржавале хомосексуалне оргије. Напустио је хостел како би се одселио у Немачку, након што му је додељено очево наследство.

ОСС, служба које је у време Другог светског рата била претеча данашње ЦИА, наводи да је „хостел имао репутацију места где су старији мушкарци тражили млађе у потрази за хомосексуалним ужицима“.

Информације о Хитлеровој сексуалности дао је и Ернст Сеџвик Ханфстангл, који је двадесетих и тридесетих био Хитлеров пријатељ и човек од поверења. Временом, он је престао да буде Хитлеров миљеник. Побегао је у Велику Британију, па је онданде отишао у САД одакле је и био по мајци. Тада је почео да ради поменути тим стручњака Беле куће, коме је давао информације о Хитлеру и његовој екипи.

Извештај каже да је Хитлеров афинитет према Рудолфу Хесу био све јачи и врло вероватно се „граничио са сексуалним осећањима“, након што су двадесетих заједно завршили у затвору.

Према извештају, то је додатно добило на тежини када се сазнало да су хомосексуалци из хостела Хеса звали „госпођа Ана“, да је он био веома отворен по том питању и да је без комплекса одлазио на балове одевен у „женску одећу“.

Хитлер је у документима описан као „садомазохистички тип мушкарца са јако израженом хомосексуалном цртом“.

„Његов сексуални живот је дуалан, као и његов политички живот. У исто време је хомосексуалан и хетеросексуалан, социјалиста и жестоки националиста, мушкарац и жена“, пише Хенри Филд.

„Иако је прави Адолф Хитлер потпуно неухватљив дијагностичарима, постоје одређени индикатори који наводе на то да је његова сексуална ситуација била извор неверојатних фрустрација“, наводи у досјеу ОСС-а.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!